SmartReview, kvalitatív áfakockázat-elemző

A gazdasági növekedés, a bonyolult ellátási-, és beszállítói láncok, valamint az új, egyre kifinomultabb áfa szabályok találkozva a fokozódó, általános forgalmi adóhoz kapcsolódó adóhatósági figyelemmel kétség kívül az áfakezelési kockázatok növekedéséhez vezetett mind globális, mind helyi szinten.

Ebben a megváltozott piaci környezetben a vállalkozások rendelkezésére álló kockázatkezelésre és folyamat-optimalizációra alkalmas eszköztár elengedhetetlen a sikeres működéshez.

 

A SMARTReview, a Deloitte áfatechnológiai megoldása konzisztens diagnózist nyújt vállalata számára a potenciális áfa-kockázatairól, valamint a jelenlegi kapcsolódó folyamatai fejleszthető területeiről. Használatával lehetőség nyílik az áfa-kötelezettségek alapos, rendszerszintű áttekintésére költséghatékony és strukturált módon.

Érdekli, hogy hogyan javíthatja áfával kapcsolatos folyamatait? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kérjen további tájékoztatást kollégánktól!
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Érdeklődöm!

Az online felületen elérhető megoldás vizualizált, könnyen áttekinthető formában jeleníti meg kockázatait és lehetőségeit, és az azokkal kapcsolatosan teendő lépésekre, intézkedésekre is javaslatot tesz. Az átvilágítás során felmérésre kerülnek az áfaszabályok alkalmazásából, valamint a belső könyvelési-, bevallási folyamatokból fakadó kockázatok.

A technológia további előnye, hogy több leányvállalat, adóalany esetén azok teljesítményének összehasonlítására is lehetőséget biztosít.

SmartReview, kvalitatív áfakockázat-elemző

Lépjen velünk kapcsolatba

Tancsa Zoltán

Igazgató

 

Zoltán 2007-ben csatlakozott a Deloitte adótanácsadó csapatához, ahol jelenleg igazgatói pozíciót tölt be, a közvetett adókkal foglalkozó csoport vezetőjeként. Tanácsadói munkája során széles körű tapasztalatot szerzett a hazai és nemzetközi áfa tervezés területén.